MooOSE | Дата: П`ятниця, 26.06.2009, 00:04 | Повідомлення # 1 |
 Першачок
Група: Модераторы
Статус: Offline
| от тут подумав, і рішив, шо у всіх сайтах рунета, і взагалі всьої мережі чогось нехватає... чогось дуже важливого. можливо я просто мрію про гіперстекстовий фідонет, а можливо я справді правий, і я єдиний, хто це помічає. а можливо це справді так, і хтось від нас це скриває? може це все не просто так? да! світова влада, Американський монетний двір, основні релігії світу... це ж все не спроста!! вони щось важливе від нас приховують! нє, я не хочу про це ні з ким розмовляти! і не тому, шо мені страшно, ні! просто мені пофіг на це все! і яшо ви все ще читаєте моє сообщеніє, і не бачите в ньму ніякого смисла, то овірте: ваше становище зараз іще огого яке хороше у порівнянні з моїм, адже я зараз пишу, і сам не знаю що.. і про що.. і для чого.. о, точно! для чого я взагалі цю тему створюю.. тут можна просто посидіти і подумати.. я пропоную тут ніякого спілкування, а просто роздуми на вільну тему.. да, можливо я зараз забагато говорю. я не хотів. чесно! але це все само по собі так получаєцця. і БЛІН навіть зараз я оправдовуюся в тому, що багато пишу, і я це ПИШУ, і мій пост стає ще більшим.. це все також незпроста.. це було вже кимось продумано, і ми всі на це ведемся.... ви можете мене щитати параноїком, но це буде ваша субьєктивна думка, а правда то зовсім поряд, но ніхто її не знає! .......розвернувся, укрившись чорним плащем, і відійшов у сумерки....
...вы только что начали читать фразу, чтение которой вы уже закачиваете...
|
|
| |
Zak_Dragon_Ink | Дата: Субота, 27.06.2009, 12:28 | Повідомлення # 2 |
 Not ('Kusha');
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Наші аватарки з одного світу, може це також не просто так? Точно! Це знак! Хтось знав, що цей сайт появиться, що ти це напишеш, і життя постійно штовхало тебе до цього момента ніби маленька мурашка штовхає шматочок гілки... І ця тема не просто так названа "хотьшо"! Великий розум придумав цей вираз даби назвати ним тему на форумі! (зараз мають бити блискавки і лунати звук грому, дощ має битися у вікно і десь має бути чути виття вовків) А вдруг я шас гляну у дзеркало, почекаю 5 минут, а там не то! Нєт! Треба перевернути сись світ вобще так сильно таги я повний тазик води!
а я хотів би бути трикутником...
|
|
| |